25

Casa Olivi – itališkas minimalizmas ir prabanga

Casa Olivi – 300 metų ūkis Italijoje, kuris dabar sujungia tradicijas bei modernų minimalizmą. Grubios sienos dera su aptakių formų prabangiu griežtumu ir paprastumu. Namo langai žvelgia 360 laipsnių kampu, o storo vėsaus akmens sienos kuria urvo įspūdį. Atviras baseinas kieme atrodo begalinis.

Casa Olivi, paveldo saugomas pastatas, savininkų bei Šveicarijos architektų Markus Wespi ir Jerome de Meuron buvo renovuotas į prabangią vasaros rezidenciją.

Senasis ūkininkų namas dekoruotas minimalistiniu stiliumi, kuris padeda sukurti maksimalų įspūdį. Modernūs baigiamieji akcentai, tokie kaip DVD namų kino sistema ar Bose garso sistema terasoje užpildo paskutines tobulo itališko derinio erdves.

Erdviame ir patogiame name svečiai gali bendrauti bei ilsėtis vienoje iš daugelio skirtingų uždarų ar atvirų vasaros rezidencijos patalpų – lauko terasoje, prie baseino ar svetainėje su namų kino teatru.

Pirmame aukšte įkurta svetainė su židiniu ir TV, namų kino teatras, kulinaro virtuvė, valgomasis, kuriame telpa dvylika žmonių, skalbykla su modernia įranga, tualetai bei sporto salė. Antrasis aukštas skirtas dviems miegamiesiems, dviems vonios kambariams bei drabužinei. Trečiame aukšte įrengti du “king size” miegamieji, vonios kambariai, drabužinės . Vietos atostogų rezidencijoje atsirado ir darbo kambariui.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informacijos šaltinis: http://www.loftenberg.com/casa-olivi/

Parašykite komentarą