9

lrytas.lt # Sparčiai graibstomi „Belmonto loftai“

Gegužės mėnesio viduryje bendrovė „Concept lofts“ paskelbė apie savo naujai pradedamą įgyvendinti projektą – „Belmonto loftai“. Per pirmuosius tris mėnesius nuo paskelbimo apie projekto pradžią buvo nupirkta beveik pusė Užupyje greta Vilnelės įrenginėjamų loftų.

„Paprastai vasaros mėnesiai būsto pardavimo rinkoje būna vangesni, tačiau mūsų atveju ši taisyklė negalioja. Visą vasarą vykdėme rezervacijas. Su šiais pirkėjais pasirašėme preliminarias pirkimo – pardavimo sutartis“, – sako bendrovės „Concept Lofts“ vadovas Andrius Voišnis.

Iš viso bus įrengta 100 būstų. Paklausiausi yra nedideli, iki 50 kv.m. dydžio, loftai, ypatingai domimasi jau įrengtais būstais.

„Jaučiame ypatingai didelį pirkėjų susidomėjimą įrengto būsto įsigijimu. Šiuo metu kaip tik atliekame skaičiavimus, deramės su rangovais ir jau artimiausiu metu planuojame pirkėjams pasiūlyti visiškai įrengtų būstų“, – teigia A. Voišnis.

Visus statybos darbus šiame loftų projekte planuojama užbaigti iki 2013 metų vasario mėnesio, kai čia apsigyvens pirmieji naujakuriai. „Belmonto loftai“ yra plėtojami Užupyje, kitoje pusėje Belmonto parko. Ši teritorija yra įtraukta į Vilniaus miesto strateginius plėtros planus, pagal kuriuos čia planuojama sukurti „Architektūros parką“.

Informacijos šaltinis: http://www.lrytas.lt

Parašykite komentarą