LA loftas

Ne/pilkos sienos Los Andželo lofte

Racionalus sprendimas – vienu metų įsirengti namus ir apginti bakalauro laipsnį. Būtent tai padarė dizaino studentas Chrisas Cushinghamas, kuris savo baigiamąjį darbą aukštojoje mokykloje pavertė namais. Jauno dizainerio mėgstamas senųjų industrinių detalių bei modernių sprendimų derinys karaliauja jo griežto stiliaus, viengungio dvasia dvelkiančiame lofte.

Išskirtinė lofto savybė – šviesa. Ji labai svarbus lofto elementas. Milžiniški lofto langai į kambarį įleidžia daug saulės šviesos, papildomi šviestuvai įrengti ir įvairiausiuose lofto kampeliuose. Šviesa suteikia jaukumo autentiškoms industrinėms lofto sienoms. Pilkai spalvai kontrastą kuria ryškūs šviestuvai bei baldai.

Loftas atviras ne tik šeimininkui. Kiekviena interjero ar asmeninė Ch. Cushingamo detalė čia tampa vieša – viskas turi savo vietą, tačiau ja dalijasi su kitais akcentais bei erdvėmis vienoje atviroje patalpoje. Minimalistinis miegamasis žvelgia į darbo erdvę, greta poilsio erdvė bei atviras baras ir virtuvė – jokių sienų.

Lofto šeimininkas bei kūrėjas nemėgino pabėgti nuo Los Andželo mados rajono, kuriame įsikūrė, dvasios. Lofte, esančiame 1916 m. statytame buvusiame mados fabrike, galima rasti meno, dizaino, mados atspindžių.

Informacijos šaltinis: www.loftenberg.com

Parašykite komentarą