13

Lofty namas Graikijoje

Graikija turi nemažai nuostabių salų, viena tokių Tinos sala (nežinau ar tikslus lietuviškas pavadinimas). Tai nuostabaus grožio sala…Bet papasakoti Jums norime ne apie salos grožį, bet apie nuostabų namą toje saloje. Galbūt, pagalvosite tai nėra visiškai standartinis loftas, tačiau atitinka keletą loftams taikomų kriterijų, bet to yra tiesiog nuostabus!

Kuriant šį namą architektai norėjo išlaikyti saloje vyraujantį architektūrinį stilių, susiliejantį su sala bei kitais pastatais joje. Namas pastatytas ant kalno, tad nuo jo atsiveria visas salos bei regiono grožis, o jis tiesiog kvapą gniaužiantis!

Gyvenamasis šio namo plotas 250m2.  Viena namo dalis turi 3 aukštus, kita – 2. Interjeras atviras, šviesus – kaip ir pridera loftams.

O dabar tikrai įdomi ir galbūt ne šiek tiek šokiruojanti dalis – vonios kambarys. Sprendimas tikrai laaabai originalus ir susiliejantis su gamta…veikiausiai taip turėtų būti visose vietose, kur žmonės eina kai „šaukia gamta“ :)

Virtuvė…

Mums beskaitant apie šį namą sukilo daug emocijų…noras keliauti, pamatyti… Jei tokį norą pažadinome ir Jums – išnaudokite jį ;) Originalų straipsnį skaitykite Yatzer